Magazijn

Een zo optimaal mogelijk ingericht magazijn is een fundamenteel onderdeel van een moderne en efficiënte bedrijfsvoering in logistiek en distributie. Een magazijn moet flexibel en snel orderpicking, orderverzamelen en materiaalbehandeling mogelijk maken zodat goederen op tijd en veilig hun weg naar de klant vinden.

Daarnaast moet een magazijn zo ingericht zijn dat het zijn multifuctionele functie optimaal kan vervullen. Een magazijn is immers het bedrijvige hart van een distributiecentrum. Het bundelt functies als opslag en overslag van goederen, organisatie van het werk, het hergroeperen van goederen en speelt een sturende rol in de samenwerking tussen verschillende distributiecentra. En vanuit een magazijn vindt expeditie plaats en uiteindelijk de aflevering van goederen aan de klant.

De distributiecentra van LogistiekeHotspots.nl bieden moderne faciliteiten voor een efficiënt ingericht magazijn. Een magazijn dat de mogelijkheid biedt om de meest optimale routerings- en opslagmethoden in te voeren en orderverzamelen snel, veilig en efficiënt te organiseren. De distributiecentra zijn gevestigd op strategische locaties die hoog scoren op geldende criteria voor logistiek en distributie.