Hotspots

 • Distributiecentrum Traveller III - Columbusweg 14 - Venlo

  Traveller III is een zeer modern distributiecentrum op bedrijventerrein Trade port West in Venlo (9000-9900), het grootste en meest moderne bedrijventerrein van Venlo met een uitstekende ligging. Het distributiecentrum is ontworpen volgens de laatste wensen en eisen van de gebruiker.

 • Distributiecentrum Ambachtstraat 30 / Spurkterweg 61 - Venray

  Modern distributiecentrum met veel mogelijkheden op bedrijventerrein Smakterheide in Venray. Dit bedrijventerrein biedt plaats aan productiebedrijven en bedrijven uit de sector transport en logistiek.

 • Logistiek distributiecentrum IABC 5253 - 5256 - Breda

  Modern distributiecentrum op het representatieve bedrijventerrein IABC in Breda. Op het bedrijventerrein IABC zijn nationale en internationale bedrijven gevestigd. Onder meer IKEA (woonboulevard Breda), Deli XL, Sligro, C1000 Schuitema, de veiling ‘Greenery‘, Samsung, SsangYong en Pantos Logistics Europe.

 • Logistiek distributiecentrum Nieuwesluisweg 192 Rotterdam

  Logistiek distributiecentrum op bedrijventerrein Distripark-Botlek in Rotterdam. Een ruim opgezet, modern bedrijventerrein op een strategische locatie dat voornamelijk gericht is op opslag- en distributieactiviteiten.

 • Logistiek distributiecentrum - Atoomweg 60 - Utrecht

  Modern, uitgebreid distributiecentrum met mogelijkheden voor opslag, overslag, magazijn en kantoorruimten van de HEMA op bedrijventerrein ‘Lage Weide’ in Utrecht.